Individueel

We verkeren in een nieuwe werkelijkheid, de vraag is hoe we verder willen na de crisis het is een tijd van bezinning. Laten we deze tijd goed gebruiken en onszelf nog beter kennen.” 

Online Core Values Index programma

 De onveranderlijke kern van mensen in kaart!

Een Core Values Index (CVI) is een bijzondere, wetenschappelijk bewezen test die iemands onveranderlijke kernwaarden en drijfveren meet. De CVI is ontwikkeld vanuit de vraag van het bedrijfsleven om snel de juiste persoon op de juiste plek te zetten en hoe je hem of haar de juiste taken kunt laten doen. Het geeft antwoord op vragen als: Wat drijft medewerkers in hun werk? Wat hebben ze van hun omgeving nodig om de bijdrage te leveren die van nature bij ze past? Welk gedrag vertonen ze als dit ontbreekt? Welke werkzaamheden kosten energie en met welke activiteiten laden ze zich op? Hoe leren we? En waar liggen mogelijkheden voor groei en ontwikkeling en wat kunnen ze voortaan beter laten?

Het unieke van de CVI is dat de onveranderlijke kern meet en laat zien wie jij van nature bent. De betrouwbaarheid van de CVI is door de universiteit van Seattle onderzocht en wetenschappelijk gevalideerd met een Repeat Score Reliability (RSR) van 97,7%. Dit betekent dat over een periode van 10 jaar de CVI in 97,7% van de gevallen vrijwel dezelfde score liet zien. We kunnen dus met overtuiging zeggen dat er daadwerkelijk ‘een onveranderlijke kern’ wordt gemeten. Je hoeft de test dus ook maar één keer in je leven te doen, want de uitslag is en blijft dezelfde.


Aanbieding:
Wij bieden een online Core Values Index programma aan voor u en uw medewerkers. In twee e-coachingsgesprekken met een professionele en gecertificeerde coach, wordt vastgesteld op welke wijze de persoonlijke effectiviteit van de medewerker verder vergroot kan worden. Dit wordt vastgelegd in een ontwikkelplan voor de aankomende drie tot zes maanden met daarin antwoord op vragen in 3 fasen:

  • Identificeren: Wat zijn de aangeboren basiskwaliteiten, talenten en drijfveren?
  • Activeren: Hoe kan ik deze kennis benutten en inzetten in de komende maanden?
  • Borgen: Op welke wijze kan ik het beste aangestuurd en begeleid worden om mijn doelen te realiseren. Het is mogelijk deze stap ook in samenspraak met de leidinggevende te zetten.


Hoe ziet het proces eruit? In 5 stappen naar een concreet plan:
Een Online uitnodiging en uitleg van Core Values Index (CVI).

  1. Invullen online CVI (10 minuten).
  2. E-coachingsgesprek met coach: uitleg CVI (1 ,5 uur).
  3. Voorbereiden 2egesprek Coach, invullen vragenlijst hoogste en best bijdrage
  4. E-coachingsgesprek met coach : workshop H&B  (1 ,5 uur).

Wij kunnen dit programma aanvullen met een online teamsessie waarin de individuele teamrollen en bijhorende (deel)taken worden besproken en zo goed mogelijk (her)verdeeld.


Aangepaste tarieven tijdens de Coronacrisis:
In deze tijden van crisis bieden wij ons online CVI-programma aan voor een all-in prijs van € 275,- per persoon. U krijgt hiervoor een uitgebreid programma waar uw medewerker een uitgebreide rapportage waarin de onveranderlijke kern wordt beschreven. Daarbij horen twee e-coachingsessies waarin de rapportage wordt besproken en samen het ontwikkelingsplan wordt gemaakt. Wilt u het programma uitbreiden met een teamsessie, dan bieden we u dit aan voor een speciale meerprijs van € 100,- per persoon.

Meer informatie?
Neem dan contact met ons op via de contactbutton op deze site. Wij helpen u graag.
Ook kunt u voor meer informatie over onze programma’s terecht op:
https://taylorprotocols.nl/core-values-index