SLIM ONLINE Traject

SLIM ONLINE Traject : wat is de “hoogste en beste” bijdrage m.b.v. de Core Values Index

“We verkeren in een nieuwe werkelijkheid, de vraag is hoe we verder willen na de crisis. Het is ook een tijd van bezinning. Laten we deze tijd goed gebruiken en onszelf nog beter kennen.”

Wij bieden een online Core Values Index Assessment programma aan voor u en uw medewerkers. In twee e-coachingsgesprekken met een professionele coach wordt vastgesteld op welke wijze de persoonlijke effectiviteit van de medewerker vergroot kan worden. Dit wordt vastgelegd in een ontwikkelplan voor de aankomende drie tot zes maanden.

Met onder andere daarin:

  • Wat zijn mijn aangeboren basiskwaliteiten, talenten en drijfveren. (identificeren)
  • Hoe kan ik deze benutten en inzetten in de aankomende 3-6 maanden. (activeren).
  • Op welke wijze kan ik het beste aangestuurd en begeleid worden (in samenspraak met leidinggevende) in het kader van de doelen die ik wil realiseren. (borgen).

HOE ZIET HET PROCES ERUIT? DE 6 STAPPEN NAAR EEN CONCREET PLAN:

  1. Een Online uitnodiging en uitleg van Core Values Index (CVI).
  2. Invullen online CVI (10 minuten).
  3. E-coachingsgesprek met coach: uitleg CVI (1 ,5 uur).
  4. Voorbereiden 2e gesprek Coach, invullen vragenlijst hoogste en best bijdrage
  5. E-coachingsgesprek met coach : workshop H&B  (1 ,5 uur).
  6. Begeleiding bij opstellen individueel ontwikkel-/actieplan 3-6 maanden
  7. Online voortgang en resultaten bespreking met coach (30 minuten).

NB: Dit programma is aan te vullen met een online teamsessie met als doel de individuele teamrollen en bijhorende (deel)taken zo goed mogelijk te (her)verdelen. Meer informatie over de CVI? Kijk op: https://taylorprotocols.nl/core-values-index

SLIM regeling
Iedere MKB ondernemer kan via de SLIM-subsidieregeling de kosten voor loopbaan- en ontwikkeladviezen voor 80% vergoed krijgen. Dit met een minimum van €5000 en een maximum van €24.999
Wij kunnen u volledig ontzorgen: van aanvraag tot eindrapportage!

LET OP: de inschrijving voor deze regeling is nog open tot 31 maart! Wees dus snel!

Met deze regeling wordt de reguliere investering per medewerker van € 795,- (excl. BTW) voor bovenstaand ontwikkeltraject grotendeels vergoed. De start van dit programma kan in overleg plaatsvinden en na toekenning deels worden voorgefinancierd.

Meer informatie over SLIM kunt u vinden via de volgende link :www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/slim/bijlagen-en-downloads

Geef uzelf en uw medewerkers deze kans zodat zij ook nu gemotiveerd en bevlogen blijven om zichzelf te ontwikkelen en hun doelen te realiseren.
U heeft hun talenten en inzet straks dubbel en dwars nodig.